asszem most eléggé telítődtem a témával, nem kezdek bele ilyen capricákba...maaaajd...elég most a szájfájból:-)
jó, végülis a cylonok sztoriját elég rendesen megmagyarázták, ott nem volt komolyabb hiányérzetem
Kara angyalságának és annak, h eltűnt, nem örültem, jobb lett volna akkor már, ha cylon, mondjuk ő a Hetes...
ha én írom a végét, letelepedtek volna Lee-vel, és egy szakajtónyi édes kiskölyköt nevelgettek volna együtt :-)) Igazán nemtom miért fosnak a sorozatírók annyira a hepiendtől...se a PB, se a Lost...már sikk megölni legalább az egyik főhőst, a párokat szétszakítani...énnekem ez fáj:-)
itt is meghalt Roslin, nem elég?:-( az öreg meg elment, miközben annnyira imádja a fiát, legalább együtt maradtak volna...
az üzenetről meg még annyit, h sztem egyáltalán nem kéne, h legyen...ez buta amcsi szokás, a filmek végén a nagy szájbarágás (monológ, narráció, vagy dialóg formában)...a gyengék kedvéért...sztem jobb, ha az üzenetet mindenki maga szűri le
én ott hagytam volna abba, (ha már így csinálták), h Oldman üldögél a sírnál oszt jónapot...mindenki eldöntheti, whether it will happen again...
Gaius földműveléses dadogása azért ari volt:-)