hmsoft
2010.08.04
|
|
0 0
35071
|
egy órányi utasszámlálásért kapott bérből ma is lehet két korsó sört inniNéhány órányi utasszámlálást követően pedig az utasszámláló értelemszerűen dupla utasmennyiségeket ír fel. Tehát az egyszeri mellékvonalfan úgy rendezi a dolgok folyását, hogy az utasszámláló először mindig buszos utasszámlálással kezdje a napját, és miután a két-két korsó sörökből már megfelelő mennyiség lefolyt a torkán, akkor menjen át a vasútra utast számlálni. És a lehetőségek még nem értek véget. Tegnap olvastam egy orosz hírportálon, hogy valaki önhatalmúlag próbált fizetőssé tenni egy útszakaszt. Szentpétervár belvárosában egy fickó kordonokat helyezett ki, és csak pénz befizetése ellenében akarta továbbengedni az autósokat. Persze a polgárok elég hamar feljelentették, kiszállt a rendőrség, felkérték, hogy hagyjon fel a tevékenységével és tüntesse el a kordonokat. Erre nem volt hajlandó, és a tettére sem kívánt magyarázatot adni - ezek után bevitték. Az adatfelvétel során kiderült, hogy a tag nem ismeretlen a pszichiáterek körében, de mivel nem ön- és közveszélyes, ezért szabadon mászkálhatott. Szóval, emberünk akár exportálható is lenne Magyarországra, a mellékvonalakkal párhuzamos közútszakaszokra... :) (Én egyébként azon lepődtem meg, hogy már a bolondok is racionális szemléletet kívánó, üzleti jellegű tevékenységbe kezdtek.) hm |
Előzmény: Carpy (35067)
|
|