Orulok, hogy tetszik, nekunk is tetszett :o)
Mi Gustavoval kirandultunk. A saonas kirandulas 90 dollar volt. Az arakat amugy meg tudod nezni Gustavo honlapjan.
A saonas napot 2 oras buszozassal kezdtuk, aztan kb 40 perc motorcsonakozas utan Saona legtavolabbi pontjara mentunk. Sztem ez a sziget legszebb resze. Ha csinalhattok belole kivansagmusort, akkor kerjetek, hogy itt toltsetek a legtobb idot. Szuperul lehet sznorizni, vakitoan feher a homok es a viz szine leirhatalanul gyonyoru :o)
Aztan atmentunk arra a reszre, ahol egy falu van, itt kb fel orat voltunk...ez sztem kihagyhato.
Aztan oda mentunk, ahol ebedeltunk is. En itt kevesebb idot toltottem volna es az elso helyen tobbet, mert nekem az volt az alom tengerpart, amire vagytam...
Menetkozben megalltunk egy helyen, ahol tengeri csillagokkal lehetett fotozkodni, meg a vegen egy obolszerusegben, ahol egy csomo hajo volt, mindenki beugrott a vizbe, mert tok sekely volt a viz es ott rum-kolaztunk :o)
Nekem ez volt a 2 het legszebb napja :o)
Voltunk meg a Ranches turan...ez inkabb kalandtura, visszafele sz.rra aztunk, de nem hagytam volna ki. :o)
A tobbi napot a szallodaban toltottuk.
Sztem nem mindegy, hogy melyik szallodat valasztja az ember, mert a legtobb idot csak ott tolti...
En a Melia Caribe Tropicalt ajanlom...egyszeruen szuper.
Ha kerdesed van, irj nyugodtan.
:o)