Dragonash
2010.08.03
|
|
0 0
2017
|
Sziasztok! Régóta keresek egy filmet már vagyis inkább a címér, a történetre emlékszem csak nagy vonalakban de hogy mikor láttam arra már nem jó pár éve volt 5-10, de lehet hogy tévedek na szóval a történet úgy kezdődik hogy az űrből jön egy energia hullám ami kiderül később intelligens , ez a hullám áthalad egy űr állomáson ami lesugározza a földre egy hajóra ahol meg fertőzi a gépeket és elkezd tanulni mivel intelligens és kis gépeket kezd gyártani, természetesen a legénységet megöli 1 ember talán túléli, és így sodródik a vízen a hajó míg rá nem talál egy hajó vontató csapat (lehet roncsvadászok) akik azonnal elkezdenek kutakodni és megpróbálják el vontatni a hajót de mivel jön a rossz idő így inkább a hajót kezdik el jobban felderíteni hogy mi történt a legénységgel , és óhatatlanul is vissza kapcsolják a számítógépet amit sikerült a legénységnek az életük árán le kapcsolni, és ez a fő történet a gép elleni harc hogy ne jusson ki a kikötőbe,a tv-ben láttam nem tudom melyik adón és nagyon szeretném újra meg nézni remélem tudtok segíteni előre is köszönöm |
|