bertike5 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 71612
EZt nem tudom, hogy miért van így, de minden autónak lemegy az ára, amint 1 métert is gúrult kifele az autó...amúgy az egyik ismerösömmel történt, hogy megvette az autóját és ment haza fele vele...és az autópályán összetörték, úgy hogy ment az autóval 17km-ert...nem ö volt a hibás... és az egy dolog, hogy volt rá biztosítás, de az nagyon keveset fizet ahhoz képest, hogy ö mennyiért vette meg...amúgy meg hitelre vette meg az autót és már nincs is meg neki az autó mert tk-ra törték... és úgyanúgy fizetni-e kell a hitelt...sőt még emelkedett is, mert frank alapú hitelje van...én azt nem értem, hogyha nem ö volt a hibás, akkor miért nem kap egy másik autót...hisz ö semmiről nem tehetett...amúgy ez milyen szar egy érzés lehet...
amúgy kitöltöttem ezt a nyereményjátékos dolgot. Kiváncsi vagyok, hogy nyerek-e meg annyit mondjuk megért számomra, hogy csak beregisztrálok 5perc alatt és nyerhetek is akár...mondjuk jó lenne az a Kugás, az amúgy eléggé tetszik az az autó...:) amúgy én is vezettem már Fiestát és Mondeot is, de nekem a Fiesta annyira nem tetszett... a Mondeo viszont nagyon jó kis autó, elfogadnék egy olyat...amúgy a Mondeo se olyan nehezen fenn tartható, mert nem fogyaszt sokat és az egyik ismerösömnek Mondeoja van és nem volt még vele semmi baja, pedig lassan már 12éve megvan neki...
Előzmény: MartonkaFull (71606)