Törölt nick Creative Commons License 2010.07.31 0 0 154
Szia!

Elnézést, hogy beleszólok a dologba, csak gondoltam, megírom, hogy nekem sincsenek túl jó tapasztalataim az indexes filmügyletekről. Régebben field64 néven fórumoztam itt, és olykor felajánlottam a segítségemet, ha valaki nagyon keresett valami olyasmit, ami nekem megvolt, ezért át tudtam volna neki másolni. Soha nem kértem pénzt, többnyire még cserefilmet sem, sőt üres lemezt sem. Úgy véltem, egy százforintos DVD-lemezt áldozhatok egy ismeretlenre is, ha ezzel örömet tudok szerezni neki, elvégre néha oly kevés is elegendő ahhoz, hogy az embernek jó napja legyen.

Nos, két dolgot tapasztaltam. Az egyik, amikor a delikvens egyszerűen nem is válaszolt az ajánlatra, noha „nagyon kell, mindent megadnék érte” filmet kért. A másik eset, amikor már szinte nekem kellett rimánkodnom, hogy ugyan, ha esetleg ráérne, fussunk össze valahol, hadd adjam neki oda a szívességből lemásolt lemezt, ha már egyszer megcsináltam. (Egyetlen sztárallűröm van ugyanis, hogy nem vagyok hajlandó postázgatni, mert azzal is megszívtam már egy párszor.) Legutóbb is volt valaki az Indexről, akivel félúton megállt a seftelés, és úgy döntöttem, én nem keresem újból. Ha neki nem fontos, én nem erőszakolom rá azokat a filmeket, amelyeket keres, ráadásul amiket cserébe ajánlott, azokat időközben megszereztem más forrásból. Mindazonáltal az ilyesmi annyira elveszi az ember kedvét, hogy már arra se mindig vagyok hajlandó, hogy beírjam ebbe a topikba a csupán tartalomleírással keresett film címét.
Előzmény: kalapala (153)