Neith Creative Commons License 2010.07.31 0 0 10812
Én speciel most nagyon örülök ennek az időnek. Se túl meleg, se túl hideg... tökéletes. Egy kis eső meg belefér, a növényzetnek is kell a felfrissülés, na meg nekünk is. A múltkor ki akartam állni az esőre, de... nem jött össze. Vagyis én kiálltam, de az a tipikus nagy cseppű és ritkán hulló eső volt, hogy szinte nem is lettem vizes. :))

Pörögjél csak, aztán úgyis jön az ősz, meg a tél, olyankor úgyis mindenki egy kicsit leereszt, lelassul. Milyen furcsa ez a természet... és mennyire képes befolyásolni az embert is... :)
Amúgy belegondoltam: már augusztus lesz holnaptól. Már augusztus! Most volt január. Hova szaladunk ilyen gyorsan...?

Ne válogassak? Hát, akkor is inkább maradjunk ennél az amúgy is normálisnak nem nevezhető időjárásnál. :)) Amúgy is: inkább hideg, mert a hideghez - igaz, csak egy bizonyos fokig -, de tud alkalmazkodni a szervezet, a meleghez viszont nem. Ez is mennyire érdekes. Mert igen.. hideg esetén a szervezet képes minden vért inkább a belső szervek felé irányítani, hogy megvédje azokat, meleg esetén viszont... nincsen belső ventilátorunk. Hú, pedig kéne. Istenem, most figyelj! Ha egyszer eljön az idő, hogy újra kelljen teremteni az emberiséget, erre kérlek figyelj! :)

Mééér, szoktunk Budapestnek tesztelni? Fene a pesti pofájukat... Nem szeretem a pestieket. Vagyis nem az embereket, a munkamoráljukat. Mert az valahogy nincs nekik... :/ Én legalábbis így figyeltem meg munkás pályafutásom alatt, és amennyi belátást kaptam.
Amúgy egész jó volt... szép, kék ülések, alacsony padló - asszem, már régen volt :) -, de ugye, de kinyitható ablakkal nem nagyon volt ellátva.... :S Jók ezek az új buszok, csak az ablakokat oldják meg rosszul... Persze, nem nekik kell használni...

Leszólták az igazolványod? Nem tetszett a kép, vagy mi? Hát figyisz az ilyennek... Mesélj!

Köszönöm, egész jól. Már pizzát is ettem. Kétszer. :) A házin kívül persze, mert az nem számít. :) De azért továbbra is figyelek. Jövő héten megyek vérvételre, hogy minden rendben van -e. Szerencsére már ritkábban kell menni, asszem 3 hónapja voltam utoljára.
Feléd is ok?

És szerencsére, eltűntek a szúnyogok. Pocsolyák felszáradtak, nincs több utánpótlás. Hála az irtásnak. Bár a Duna mellett továbbra sem laknék. :)))
Előzmény: ronkovics86 (10810)