Kedves Frenkyguy!
"A beszólásomat nem kell komolyan venni. Remélem nem sértőnek vetted azok után, hogy a Fizikában meghajlok a feltételezett tudásod elött."
Nem értettem, hogy mire gondoltál pontosan. Nem tudtam, hogy miért írtad azt, hogy a fizikából jó vagyok, de a filozófiában te vagy a jobb. Támadásnak hittem a hozzászólásodat. Sajnos a fórumtörténelemben vannak olyan párbeszédek, amik tudományos témában indulnak, majd sértegetésbe mennek át.
Hiszen nem azért írkálok a fórumra, hogy felvágjak bármivel is, vagy hogy "ki tud többet" játékban versenyezzek bárkivel. Én szórakozásból fórumozók, illetve, hogy segítsek másoknak, ha tudok.
Azt hittem, hogy a specrel filozófiai kérdéseit szeretted volna megkapni a válaszaimból.
"Én nem akarom helyettesíteni a fizikát a filoval.
Éppen azért vagyok itt is, mert bizonyos dolgok nem hagytak nyugodni, amelyeket úgymond filóval két perc alatt letudtam, de amivel kapcsolatban egy fizikához mérhető tudománynak lényegesen kidolgozottabb álláspontja van."
Azt hittem, hogy a specrel kapcsán át akartál térni filozófiára. Mert ekkor elvesztettél volna, mert nem csak középiskolás koromban tanultam filozófiát, egy félévet. De akkor sem tudomány filozófiát. Örülök, hogy átnéztél a fizika oldalra is.
"