A beszólásomat nem kell komolyan venni. Remélem nem sértőnek vetted azok után, hogy a Fizikában meghajlok a feltételezett tudásod elött.
Én nem akarom helyettesíteni a fizikát a filoval.
Éppen azért vagyok itt is, mert bizonyos dolgok nem hagytak nyugodni, amelyeket úgymond filóval két perc alatt letudtam, de amivel kapcsolatban egy fizikához mérhető tudománynak lényegesen kidolgozottabb álláspontja van.
Kiskorom óta hajt valamiféle intuiív vágy, hogy lerántsam a leplet a természet titkairól. Persze mindíg csak az adott fejlődési korszakom adott mércéjéhez mérve. Nagy baj, hogy annyira átfogó tudásra vágyok, amely évről évre átlendít a fizikából a kémiába, kémiából a filozófiába, filozófiából a metafizikába, majd vissza oda ahonnan indultam. Túl sokat akarok egyszerre markolni, és minden kifolyik a kezemből.......ezt beismerem, mégsem kívánok lemondani az eredeti gyerekkori elvárásomról (kapok is érte a családomtól meg a barátnőtől).
Ne tekints értetlen vitaellenfélnek. Én csak mondom a magamét, de nem vagyok süket mások véleményére sem.