Zka Creative Commons License 2010.07.29 0 0 23701
Indítottam egy rugót, 47es már. Kísérletet végzek most.
Tilos:
- elolvasni rugó guideokat
- használni szimulátort/excel sheetet
Szabad:
- elolvasni a skill és talent tooltipeket :)
- recount adatokra alapozott lapszéli számítás alapján döntéseket hozni

Érdekelne, csupán józan paraszti ésszel mennyire lehet jól játszani ezt a játékot. Igen, megint azt akarom bizonyítani, hogy akik szarul játszanak azok kretének és arra is lusták, hogy 5 percet gondolkodjanak a talent/skill használatukon.

Szórakoztató egyébként a rugó szintezés. Tetszik a sok apró trükkje, amivel dolgozik. Ráadásul elég nehéz pl jelenlegi állapotában a prot warrior vagy retardinhoz képest. Azokkal faceroll volt minden, na rugóval nem igazán.

LFDzek is elég sokat, a tankok érdekesek igazán.
15-35ig folyamatosan olyan arcokat kaptam, akik összehúztak 2 termet, folyamatosan haldokoltak emiatt, gyakran meg is haltak (wipe). Aztán persze a healer volt a hülye meg a láma, mindig. Az ilyeneket helyben elüttettném úthengerrel.
35 óta meg áradnak a teljesen járásképtelen idióta aggrótlan barmok. Ilyen warriorok, hogy thunderclap és autoattack, oszt le van tudva a tankolás. Ha ránézek egy mobra, lefordul, basszameg. De nem csak warrior, hanem pala és druid kiadásban is volt már ilyen iszonyú aggrótlan balfasz jószághoz szerencsém.
A legjobb amikor mégcsak nem is proton játsszák el ezt a TC+autoattack rotát, hanem furyként szürke pajzzsal.
Azt se lehet mondani, hogy ez mind új játékos, a legtöbb emberen van 1-3 heirloom, rajtuk is.
Katasztrófa. Az LFD óta egyre hülyébbek az emberek, pedig azt hittem lesz valami nevelő hatása, hogy 15-80ig végig lehet instázni a játékot. Végülis van nevelő hatása, csak hülyeségre nevelődnek az emberek, az összehúz-aoe dolog megy végig.