Javítandó?
Nincs, jelenleg nincs benne töltés, mert töltőelektronikám sosem volt, aztán vettem börzén, de átb*sztak vele, abban a tirisztort ki kell még cserélni, de ennyi híja, azt megcsinálom, de eddig nem igazán volt igényem az indexre, dudára, ezért maradt félbe. Motorikusan hibátlan. Esztétikai bajai vannak még, a tank fölül be volt egy picit horpadva, előző tulaj így vitte autófényezőhöz, illetve egy 10 km-es hazatolás elején jól beleöklözött a paraszt a jobboldalába, de azt kompresszorral kiszedtem, nincs meg a nyoma sem. :)
Blokkról nem is beszéltem: "felújított"-ként vettem felújított főtengellyel, fúrt hengerrel, új csapágyakkal, melyek jól bele voltak kalapálva a csapágyfészkekbe. A blokkház ki lett cserélve, ismerősöm szerzett egy garázsban leégett 2000 km-t futott 90 körüli Endurot, annak 3 évvel ezelőtt januárban a blokkházát megvettem, azokba kerültek új koyo-k, duplaajkú szimeringek átment a felújított főtengely, a tirisztoros gyújtás, és a fúrt henger, meg a gyári 4-es váltó, tavaly tavasszal kapott egy majdnem új állapotú kuplungkosarat (onnan hallani, hogy fütyül, bár sokkal halkabban, mint a 250-es MZ-ek), és nem azért, mert ki kellett cserélni, hanem mert nagyon olcsón hozzámkerült egy másik S51-es, amit utána tovább adtam, és ami jobb volt benne, mindent átmentettem a sajátomba, így cseréltem ki pl. az elsővillaszárakat is.