Kardi13 Creative Commons License 2010.07.26 0 0 3050

No, akkor az én javaslataim a következők:

- Minden mérkőzés álljon 4 partiból, mint tavasszal!

- A pontozás legyen a következő: győzelem 3 pont, döntetlen 1 pont, vereség 0 pont.

- Két játékos azonos pontszáma esetén először az egymás elleni eredmény, aztán a több győzelem döntsön, ezzel is ösztökélve a játékosokat arra, hogy a győzelemre hajtsanak akkor is, ha már kellő előnyük van. Ha a második szempont sem hoz eredményt, akkor a partik különbsége dönt; ha ez sem, akkor szavazással döntsük el a sorrendet!

- Ha első- és másodosztály elindításához kellő számú ember gyűlik össze, akkor ...

- ... ha a másodosztály egységes, akkor ne legyen osztályozó, hanem jusson föl az első 2 helyezett az első osztályba, az első osztály utolsó 2 helyezettje pedig essen le a másodosztályba!

- ... ha a másodosztály kettéosztott (lásd: tavasz), akkor a másodosztály 2 első helyezettje jusson föl, a másodosztály két másodikja pedig játsszon osztályozót az első osztály hátulról 3., illetve 4. helyezettjével (a jobbik a hatulról 3.-kal, a rosszabbik a hátulról 4.-kel)!

Ennyi, de még mielőtt valaki nekem ugrana, hogy akkor rendezzem meg én a bajnokságot, csak szólok, hogy több ok miatt nem lehetséges.

Előzmény: Pillangó (3047)