Mr Spock Creative Commons License 2010.07.26 0 0 45556
Biztos nem keversz össze valakivel..?

A hosszu evek folyaman olyan keves tenyleg jo vitapartner volt, hogy azt a nehanyat biztosan nem keverem ossze senki massal. Ne erts felre, en soha nem azokat tartottam ertekes vitapartnernek akik egyetertettek velem, hanem akik tobbnyire nem, de azt intelligens modon hajtottak vegre, hiszen azokbol lehet tanulni igazan.

Amúgy USA-ban, ha jól tudom, nagy reneszánszát éli a könyvírás. Szinte már sikkes és trendi; aki ad magára, az ír egy könyvet... Nemde? Nem lehet hogy pont ez is visszatart? ;)

Valamikor lehet hogy az is volt egy tenyezo, de most mar inkabb az, hogy alapjaban nem erzem, hogy leirt gondolataim akarmilyen pozitiv valtozast kepesek lennenek eloidezni. Anelkul meg minek?

Pl ott van az én topikom a "Hit=Hazugság" - (ez itt a reklám helye 8-) ) régóta gondolkodom hogy kivonatolom és összeszerkesztem, de hát rengeteg időt kell rászánni, hogy egy olyan anyag álljon össze belőle, ami olvasmányos, konzisztens és kiadható legyen.

Jol emlekszem a topikra. Na latod, pont az amit most irtal, az is egy jelentos tenyezo abban, hogy miert nem allok neki megprobalni kiadni az A-ZS Eszmecsere kivonatat.
Előzmény: Törölt nick (45540)