alsó madárfogás Creative Commons License 2010.07.25 0 0 1536
Azért hoztam épp a te fáidat példaként (amiket Keszthelyen csodáltam meg, valamelyik tavaszi Indóházban kép is van róluk a helyszínen - az alkotó "nevével"), mert azért akad ésszerű kompromisszum: amiket készítesz, szépek és nem is drágák. Tehát megvehetem, és mégsem játszom a krőzust. :-)

Nyilván magam is megpróbálom megoldani a legolcsóbban, de azért a tüzépet még nem fogom felkeresni, hogy szinte csak munkaerő-ráfordítással, vagyis majdnem pénz nélkül készüljön el egyszer az asztalom. És bizony, nekem időkorlátos lesz az építkezés: a szoba lakott, heti egyszer üres általában, akkor hatolhatok be. Így aztán néha el kell tekintenem az olcsó, de időigényes technikáktól, ha van gyorsabb.

Épp most raktam össze egy szemafort. 2 600,- forint újonnan, állítómű nélkül. (De mondhatom, Viessmann-minőség, ránézésre biztosan.) Ára töredéke a kész terméknek, a végeredmény - ha gondos az összeszerelő keze - mégis pompás. Csak legalább 3 órát eltököltem vele - ha ezt is hozzáadom, már nem is került annyira kevésbe. :-)

A habanyaggal pedig meggyőztél, visszavonom az 560 dolláros megrendelést az amerikai cégtől. :-)
Előzmény: BaTTka 1 (1535)