Én sem emlékszem. Nem ez a lényeg.
Pár hetes munka amúgy. Meg is lehet fizetni egy szerkesztőt, hogy csinálja meg, ha úgy érzed, megéri belefektetni.
Figyi! Könnyen lehet hogy besteller lenne. De ha így lesz esetleg, az ötletért máris 10%-ot kérek, a mindenkori bevételből....Ha valaha penz lenne belole, 10% a tied az otletert. Don't hold your breath :).
Az alap problema az, hogy nagyjabol kiegtem. 1981 ota forumozom, még internet elotti idoktol kezdve, akkor az ugynevezett BBS-eken keresztul. Egy nagy szenvedely, alkoholizmus semmi ehhez kepest :). Termeszetesen fogalmam sincs hogy mennyit irtam, de az biztos hogy osszeadva sok konyv jonne ki belole. Mindezt sok forumon keresztul. Es mindazok akik ismernek, tudjak hogy ritkan irok feluletes, egyket soros böffentéseket, de gyakran reszletesen kifejtem gondolataimat.
Mindezek ellenere, nem hiszem hogy tobb embert meggyoztem akarmirol, mint amennyit meg tudok szamolni a ket kezemen. Latod, foleg ez tantorit el egy akarmilyen konyv megirasatol, pedig mas tobben elojottek ezzel az otlettel (azok akik már eleve egyetertettek azzal amit irtam [de azzal nem, hogy forum-anyagot foglaljak ossze, ezert igerem be a 10%-ot:)]). Tehat vagy nincs igazam a legtobb kerdesben, vagy tul igazam van, de a gondolataim tul elorejarnak idoben (es emiatt nem ertik meg az emberek tobbsege), vagy az atlagember egyszeruen tul buta. Nem tudom melyik, talan egy negyedik lehetoseg. Mindenesetre itt ulok 62 evesen, es a szenvedelyemen kivul most mar semmi nem maradt hatra, vagyis KIEGTEM. Az igazi gondolataimat nincs energiam kifejteni. Most már en is csak "böffentek", itt ott egy-ket kivetellel, ami miatt most már magamat is lenezem.
Mindenesetre azt kotelessegemnek erzem megemliteni, hogy te voltal az egyike a keves ertekes vitapartnereknek annak idejen. Orulok, hogy Mumu meghivott ebbe az amugy zart klubba (olvasni olvasok tobb mindent, csak nem szolok bele).