Jé, én holnapra most olvastam 24-29-et, aztán vasárnapra huszat. De végülis mindegy, vagyis abból a szempontból nem, hogy mit veszek fel. Az meg reggel elválik, amikor kimegyek az erkélyre. :-) Pont. :-)
Meg még mire nem vagyok képes... Még működő /turbó/ elemmel megyek. :-)
Harmincöthöz közelebb, mint 25-höz. De ha hideg, ha meleg, ha van, ha nincs, ha huzatolnak, ezen a héten egyfolytában fáj a fejem. Elege van a légkondiból meg a hőmérséklet-váltakozásból. Nem kell klíma, inkább rohadok. :-)
Jeges víz: karra, homlokra, arcra, lábra. Elég hatásos. Nem szabad megtörölközni. (Ezt csak ventillátormentes helyen!)
Öregem, hétvégére meg elvitték a vízpermetkaput a belvárosból... Csak néztem, hogy nincs ott.
Akkor jól gondoltam a jégsivatagot. :-) Ez a kép már bejött. (Ne válogass, kapsz, amilyet kapsz! ;-) Majd alkalmazkodunk a hideg-meleghez.)
Biztos, ezt is csak teszteljük Budapestnek. Milyennek találtad?
Jaj, képzeld, a minap tényleg összeakadtam kallerokkal ismét, de nem ellenőriztek! Majdnem kiakadtam. Alig lézengtünk a buszon, 2-en voltak (először azt hittem, egyedül van a hapsikám, de aztán kiderült, hogy a vígan telefonáló hölgy is hozzá tartozik). Mivel korábban felszálltak, az új utasokat már nem nézegették. Jó, lehet, hogy a sofőr közelebbről szemügyre vett bennünket a vendégekre való tekintettel. Azt mondtam már, amikor leszólták a bérletigazolványom?
Hogy vagy manapság?
Fenistil ok. Utóbbi időben meglepően hatásos, régebben hiába kentem ezeket a dudorokat akármivel. De hiába csípett meg a dög, attól tovább dongott újabb vérszívással fenyegetve.
Ezek szerint mégsem felesleges az az ágy. :-) Én attól kipihenem magam, bár 2 óra már kicsit sok. Az egy órát mondják egészségesnek és frissítőnek.