ysu Creative Commons License 2010.07.23 0 0 3311
Én éppenhogy legkevésbé figyelmetlenségnek gondolnám. Azt még el tudtam fogadni, hogy nem tartották magukat ahhoz, amit a BSG-ben nem is mondtak, csak a Hero című részben mutatták Adama lapján. A Battlestar Wiki az alapján írta, hogy Adama anyját Evelynnek hívták. Mikor a sorozatban Shannon lett, nem volt kifogásom ellene. De most itt van Evelyn, és már alakul a kapcsolat Joseph és közötte, ez elgondolkoztató. Ezer másik nevet is választhattak volna, és pont az Evelyn mellett döntöttek? Én ebben szándékosságot érzek. PErsze Evelyn lehet Willie/Bill mostohaanyukája, és még azt is el tudom képzelni, hogy a kolóniai szabályok szerint ő kerül rá Bill lapjára. Lehet. De két bizonytalansági tényező azért van. Az egyik az életkor. Ha Willie valójában Bill, akkor a BSG-ben már 70 év fölött kell járnia. Nem mondom, hogy elképzelhetetlen, de az biztos, hogy ennél fiatalabbnak látszik. A másik a szemszíne. Elég sokat küszködtek a forgatások alatt, hogy EJO echte fekete szemét kontaktlencsével kékké varázsolják. Eleget ahhoz, hogy ne felejtsék el, Bill Adamának kék szeme van. Willie-nek meg fekete, ami baki. Kivéve, ha Willie nem Bill ugyebár, mert akkor zseniális és rejtett sejtetés.

De mindez csak spekuláció a részemről. Majd meglátjuk a következő részekből. Ha Willie túléli a sorozatot, akkor tudhatjuk, hogy ő lesz egykor William Adama. Ha nem éli túl, akkor tudjuk, hogy nem ő lesz. De úgy tűnik, erre még soká kell várni. Nem tudom, mit gondol a Syfy. :(
Előzmény: Bégé69 (3310)