Holnap elvileg 20 fok lesz, elvileg 20 fok lesz! Hurrá!
Mondjuk az a 11 foknál kicsit több, de sebaj, valahogy majd csak elviseljük. De legalább nem lesz ilyen borzasztó meleg! Inkább az, mint ez. Mert ahogy megmondták: a hideghez a szervezet képes alkalmazkodni, de a meleghez nem. Szóval azért lehet mondani a hidegre elég hideget, de ami tény, az tény. A hideget mégiscsak könnyebben elviseljük. Vagyis én. Mert ott felveszek nyóóóócvan réteg ruhát, oszt csók. De a bőrt nem tudom lefejteni magamról. Na. Pont. :)
Ilyen időben Te képes vagy pörögni? Milyen elemmel működsz Te? :)
Légkondi 35 fokon...? Nem 25? :) Na jó, a 25 kevés lenne, de mondjuk 30? Bár akkor meg már minek légkondi..? Nálunk az irodában légkondi, ventilátor nélkül, ajtó-ablak nyitva kombó mellett van 30-31 fok. Na várjá... Akkor nem is értem, minek nekem légkondi, ha vele is, nélküle is ugyanolyan a hőmérséklet. :)))
Na, örülök. Reméljük a továbbiakban sem lesz semmi gubanc szervezetileg emiatt a döglet miatt. Bár azt nem tudom, hogy fog e folytatódni a lehűlés után, vagy emberi hőmérsékletek következnek...
Kezet mosni...? Zuhanyozni. Az is csak addig jó, amíg a zuhany alatt állsz. Aszt annyi. Aztán mintha semmi se történt volna... Én bentre vittem egy spricnit, megtöltöttem hideg vízzel, azzal szoktuk hűteni magunkat. Vízpermet. :)
Nem jött be a kép?
Itt egy másik: http://images.amazon.com/images/P/B00005JMXX.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
Ha ez se jön be, akkor beírod a gogoba, hogy The Day After Tomorrow, oszt ott lesz egy csomó kép. :)
Hát izé... Jég vagy sivatag... Mivel mindegyik szélsőség, és nagy a valószínűsége, hogy egyiket sem élném túl, ezért... maradjunk a normális klímánál. Ha létezik még olyan...
Na, akkor nem csak képzelődtem, tényleg fehér busz volt. :) De nem értem, ha elvileg ez városi busz, akkor miért nem jártatják többször? Vagy szokták, csak mindig napközben, amikor a jónép a munkahelyen csücsül? De akkor is, éveknek kell eltelni, míg újra látom...? Áh, feladom. :)