Nekem az a tapasztalatom, hogy sátorozásnál meg haosnlóknál ami megoldható, hogy ha lefagyasztva viszed akkor második nap még különböző húsfajtákat lehet készíteni, vagy esetleg ha egy befőttes üvegben bepácolva tartod addig. Illetve különböző grill árukat is lehet annyi ideig tartani.
Na most ezzel a gond csak annyi hogy biztosítani kell neki egy normális tárolást, jeget, vagy jég akkut illetve esetleg ha nagyon meleg van akkor a helyszínen egy kicsit beásni őket, hogy ne melegedjenek fel nagyon. Szóval egy olyan kempingezésre még jók is ahol első nap mész második nap meg távozol, de macerás a levitele és a tárolása, meg ugye el kell készíteni.
Ha meg több napra mész akkor mindenképp kell instant kajákat szerezned, vagy pedig olyan dolgot vinni ami nem romlandó de mégis azért jóllaksz belőle. Konzerveknél tényleg ügyelni kell arra, hogy milyet veszel, néhányban trükkös meglepetések is lehetnek és vannak olyanok amik bizony elég cudar ízűek.
Instant leveseknél már nem ilyen nagy a gond, ha nagyon éhes vagy akkor azokat még meg tudod inni :)
Nekem az az észrevételem, hogy olyanokat kell választani amiben lehetőség szerint minél több tészta van, szal a kínai tésztás zacskós levesek a legjobbak, mert abban van is valami amit megeszel, nem csak ízesített víz.