atandi
2010.07.21
|
|
0 0
14288
|
Nekünk olyan ágdarálónk vn, amit a traktorműködtet, de az 7-10 centis darabokra vágja csak, attól függően, milyen gyorsan tolod bele az ágakat. Az ágdarabokat télen elfűtjük. Több száz almafát kellene kivennünk, komplett sorokat, de egyelőre nem győzzük, apa nem akar segéderőeért fizetni, úgyhogy halogatódik a dolog. Itt a bő 4 hektáros gyümölcsös és nem lesz egy szem almánk sem az idén. Már szóba került, hogy adjuk el egy részét. De azt meg úgy szeretjük, hogy nincs a közelünkben senki. Biztos kiforrja ez majd magát, csakmost tűnik még minden kicsit kilátástalannak. De tavaly június vége óta totál felújítottunk egy nagy házat, kiástuk a telket egy ősdzsungelből (a szilvafáknál magasabb volt a gaz, karomnyi vastag szárral), dec-ben beköltöztünk, és közben a vállalkozásunkból is meg kell élni, mert az én cukkinijeimből biza nem lehet. És én mihamarabb akartam valamit az asztalra tenni, ha már itthon vagyok, s máshol nem dolgozom, csak hát sokat akart a szarka. De tényleg nem szeretném megutálni. Már irogatom, jövőre miből mennyi lehet max. :-) |
Előzmény: tooommm0013 (14283)
|
|