De aranyos vagy, köszönöm! Az a baj, hogy ha jól sejtem, előző este lefekvéskor bekentem a derekam Voltarennel, szerintem ez is belejátszhat a dologba. Ma du. itt Szegeden elmegyek bőrgyogyihoz, nem várok holnapig. Már ott tartok, inkább megszülnék még egy gyereket, mint ez (az legalább nem tart ilyen soká). Ha emiatt nyaralni se mehetek, jól nézek ki. Pedig nagyon rám férne, érzem, kivagyok már a sok stressz miatt, meg hogy sose érem magam utol. Nyugodt, tanyasi életre vágytunk és tessék... Van még mit tanulnom idő-és energiabeosztásból.
De hogy redukáljak a kerten, ha minden éppen folyamatában van? Ha csak annyi zöldbabot szedek le, ami elég, aztán válogathatom a gyengéket a leöregedettek közül, ergo még tovább tartana a szedése.Arra is gondoltam, nem lehetek-e alergiás valamelyik növényre és attól durrant be így a bőröm? A zellerre nagyon az vagyok, akkor mentősök mentették meg az irhámat, annyira, de épp ezért se a kertemben, sem az életemben nincs mutatóba se zeller. Valami keresztallergia? Párodnak hogy múlt el? Mennyi idő alatt, Gyógyszerrel, kencével? Kapaszkodnék már minden reménybe...