Viry80
2010.07.20
|
|
0 0
798
|
Szia Detroitman! Nagyon köszi a felvilágositást, jó bőven kifejtetted a témákat, aminek külön örülök. Én Padova és környékében gondolkodom, vagy Velence és környéke, úgy hallottam, olvastam, hogy ezeken a helyeken is olyan 400 euró körül mozognak a lakbérdíjak. Gondolom ez berendezett albérletekre vonatkozik, mivel itthonról bútorszállítót nemigen tudnánk megfizetni. Nekem műkörmös végzettségem van, ez mennyire keresett szakma?Vannak szépségszalonok ahol lehet erre igény? Számítógép kezelői középfokúm van még, plusz angolt beszélem középszinten, de nincs középfokú nyelvvizsgám. Gondolom asszisztensi, illetve adminisztratív munkára csak az olaszt anyanyelvi szinten beszélőket alkalmaznak, ami érthető is. Itthon adminisztrátorként dolgozom már elég régóta, de ott ez szóba sem jöhet ha csak nem fejlesztem profi szintre a nyelvtudásomat. Tehát maradna a "körmözés", mint megélhetési forrás, agy valami más. Bébiszitterkedésben is gondolkodtam, de mint írod az már telített piac. Takarítani is elmennék szívesen, hotelekbe, szállodákba vagy magánházakhoz is, erre mennyire van kereslet? Valaki(egy fórumozó) azt mondta nekem, hogy lakást csak akkor lehet bérelni ha már van munkahelyed és ezt igazolni is tudod, ez igaz? Mert nekem ez furcsának tűnik, itthon pl. ha lakást bérelsz senkit nem érdekel, hogy van e melód, csak tedd ki havonta a pénzt és ennyi. Egyébként kaució, ilyesmi kint is van? Amúgy te vagy eddig az első aki nem akar lebeszélni a kimenetelről, ezért külön hálás vagyok! Majd írd le te mit dolgozol és miként kerültél ki! Köszi mindent Virág |
|