Kedves Traktor!
Köszönöm a kimertítő választ, bár továbbra sem értek egyet az indokaitokkal, de nem is ez a lényeg.
Módotokban áll ítélkezni mások felett, eldönteni, hogy ki mit írhat, a kissé gyúnyosra sikerült felhang azonban a homok és csoki hasonlattal némileg azonban bántó.
Nincs jogod megkérdőjelezni mások jó szándékát, köztük az enyémet sem.
Nyilván ezek után ezt a nickemet is "kigyomláljátok" majd. (ehhez van)
Tisztában vagyok vele, hogy a Leukémia fórumra betegek és hozzátartozók járnak, én is az vagyok, az Édesanyám leukémiás.
Vettem a fáradságot és végigolvastam a bejegyzések nagy részét, érdekes módon egy orvosét sem találtam ott, csak betegekét, vagy hozzátartozókét.
Ti az állításod szerint a hagyományos orvoslást támogatjátok, ami attól eltér, az egyértelmű reklám.
Jelen pillanatban a magyar orvostársadalom azon a szinten áll, hogy negyedéves vérvételen kívül és az eredményre történő rápillantáson túl semmi információt, segítséget nem ad. (nyilván van kivétel, ha szerencsés vagy, találkozol ilyen orvossal). Addig várnak amíg kemoterápiára kerül a sor, vagy túléled, vagy nem.
Te meg ülj és stresszeld magad hogy negyed év múlva mennyi lesz a fehérvésejtszámod, hány évig fosz még élni.
Magyarul nincs orvoslás....
Ha valaki beteg, meg akar gyógyulni és erre minden lehetőséget megragad, főleg ha egy jelen pillanatban gyógyíthatatlan betegségről van szó.
Azt hittem ezeket a fórumokat azért hozzák létre, hogy az érintettek tudjanak egymásnak segíteni, támogassák egymást. Nem tudom ez ki érdekeit sérti.
Információk nélkül nem tudod eldönteni, mi az ami ér annyit, hogy utánanézz, foglalkozz vele. Ha soha semmi új dolgot nem engednénk az életünkbe még mindig csak Khalmopirinin élne a nép, és a gyógyszergyártó cégek nem tudnának milliárdos profitot termelni, és halálra etetni az embereket a gyógyszerekkel - nagy részével totál feleslegesen -. (az bezzeg nem bűn, hiszen van rá engedély...)
gondolj csak bele a madárinfluenza elleni védőoltás történetébe....
Nem tudták beetetni vele az embereket és most millió szám semmisítik meg a lejárt vakcinákat. ezt az összeget fordíthatták volna a rákkutatásra is akár.
köszönöm hogy válaszoltál, ezt mindenképpen értékelem.
lierre2