mégmégmég
2010.07.19
|
|
0 0
55
|
Te is szerepszerűen értetlenkedsz. A Gárda birokra kelhet a cigányokkal. Amennyiben önvédelemből teszik. Mondok egy példát, neked. Mondjuk egy magyar család házához odavonulnak a cigányok, hogy elégtételt vagyenek, de ott van a Gárda. Ekkor vagy úgy döntenek, hogy hazamennek, vagy támadnak. Ha támadnak, akkor a dolog önvédelem. Az árvizi védekezésről szerintem nem én írtam, de valóban van fontossága abban is a Gárdának. A Gárda nem félkatonai. Ez nevetséges. Ruhától és alakzattól valakik még nem lesznek paramilitáris egység. Ezt az ostobaságot a fizetett rettegő globallibek és Orbán Viktor hangoztatja. Fogalomzavar. Pl a JDL az paramilitáris. Szerveződjenek a cigányok! Az már a rend csírája lenne. De szervezhetnének nekik a vezetőik mondjuk alapvető higiéniai oktatást tartó egyesületeket, vagy felelős gyerekválalás egyesületeket, avagy hogyan gondozzuk szinte 0 Ft-ból a a kiskertünket egyesületeket, adabszurdum hogyan tartsuk tiszteletben a mások tulajdonát köröket is. Ha ezek az önszerveződő körök beindulnának, akkor a Gárda ecceriben okafogyottá válna. |
Előzmény: Törölt nick (54)
|
|