mégmégmég Creative Commons License 2010.07.19 0 0 53

Válasszuk ketté. Egyfelől L. Attila kimondja az igazságot saját fajtájával kapcsolatban ettől még lehet ő fukszos maffiózó.

A másik az a cigányvezetők szerepe és eddigi viselkedése. Mélyen egyetértek azzal, hogy szemét szerencselovag a legtöbb, aki mikor feltör, akkor elfelejti, hogy honnan érkezett. A cigányokat a cigány és nemcigány vezetők is évtizedek óta kihasználják/felhasználják. Miért nem született 60 év alatt megoldás? Egyfelől mert ezek a cinikus és elvtelen vezetők úgy tartották jónak, ha a cigányok könnyen manipulálható csőcselék szintjén marad. Másfelől a cigányok nagyon nehezen tudnak integrálódni a többségi társadalmakba. Ez nem magyar sajátság. Körül kell nézni az eu országokban. Nyilván van rasszizmus, nem kevés, de sajnos sok az alapja. A többség diktálja az alapvető normákat, punk-tum. Minden normális közösségben így van. Ha a kissebbség nem hajlandó alkalmazkodni, akkor viselnie kell a következményeket. Jelen esetben a rasszizmust. Ha a cigány gyerekek, tetvesen és mosdatlanul mennek a suliba (ha mennek) és ott még ráadásul terrorizálják a többieket, és ha ezt szóváteszik, akkor bejön a család és megveri a tanárt, akkor nincs mit csodálkozni a rasszizmuson. Sajnálom a gyerekeket. Beleszületnek egy közegbe, látnak egy mintát, mivé válhatnának? És potyogtatják őket, mint a nyulak. Ehhez a kérdéshez is csak a Jobbik mert nyíltan hozzányúlni. El kéne dönteni már végre, hogy cél az, hogy 50 év múlva is legyen magyar népesség vagy nem. Ha nem, akkor menjen csak minden tovább így, szüljenek a cigányok az utcára 5-10 gyrereket a magyarok meg 1-2 és nemsokára ők lesznek a többségi államalkotó fajta. Lehet ezt a dolgot mismásolni, eu és emberi jogi balblákat recitálni, de mindenki tudja, hogy a történelem az népek és kultúrák állandó harca.

Én nem szeretném ha magyarország többségi cigány társadalommá válna. Én nem vagyok cigány, ahogy az ismerőseim és a rokonaim sem. És ha jól tudom az eredetileg államot alapítók sem voltak azok, és nem voltak cigány királyok sem. Ezen a földön maradjon ez így.

Előzmény: JEFFREY (51)