Flanell Creative Commons License 2010.07.16 0 0 14022
Na, nálam megvolt a mai napra rendelt dühöngés.
5-kor keltem, 7-re összeállítottam a második csepegtető rendszert (főleg paprika, paradicsom, zöldbab, úgy 200 méter), indítanám a szivattyút, nem megy. Rángattam, mint az őrült, ki épp letépi láncát, semmi haszon. A víz már folyt rólam, 7-kor. Hazamentem a szülői házba gyertyakulcsért, semmi szikra. Kipróbáltam a robi gyertyájával, amivel ugyan nem működne, de mivel azzal sem szikrázott, láttam, hogy itt már komoly a baj. Mivel egyre melegebb lett, nem szórakoztam vele tovább, csináltam az egyéb munkákat délig, olyan 33 fokig.
Hazahoztam a gépet, még munkába indulás előtt van időm, mondom, megnézegetem a szivattyút, hátha valami egyszerű baja van.
Alig kezdtem szétszedni, mikor észrevettem, hogy a leállító gomb beragadt! Én hülye, hogy erre nem gondoltam. De hát nem volt még gond ezzel soha idáig. És ezért kell tovább szomjazni a növényeknek még egy hétig, mikor újra tudok menni, vagy ha szerencsém van, vasárnap megáznak.
Már 20 centinként vannak olyan repedések, hogy befér a kezem.

Pannónia. Vannak benne szépek is, a legkisebbek a normál ültetni való méret.

Lehet, hogy 1-2 napot tévedek, de szerintem ezt a céklát 15 napja ültettem. Akkor még volt nedvesség a talajban. Kissé hiányos ugyan, de majd ha megázik, kikel a többi is, remélem legalábbis.