Joejoe1974
2010.07.14
|
|
0 0
7788
|
Ma végre ihletet kaptam hogy hogyan tovább.Ott akadtam le hogy miként kerüljön fel a membrán a gyári hengerre.A projekt pihent egy ideig míg végre rájöttem.A múltkor a legfelső bordát leszedtem róla hogy kapjak egy sík felületet,amire rá lett volna hegesztve egy alu lemez és arra ment volna a membránház.Ez nem jött össze.Ma négyzet alakúra vágtam a kiálló részt és lereszelgettem a széleit.Erre kerül majd egy vaslemez keret ami olyan vastag mint a kiálló rész,és olyan méretű hogy kicsit (mondjuk 10mm-el körben túlérjen a kálló részen.A szívócső furatait felfúrtam hatos menetűre.A keretre kerül egy olyan vastagságú és méretű vaslemez mint ami az eredeti felső borda volt.Középen lesz egy négyzetes felbővített szívónyílás méretű nyílás..A keret meg az új borda össze lesz hegesztve és két hatos csavar fogja fel.Meg utána körben négy átmenő csavar az egészet lefogja ha szükséges.A vaslemez bordára kerül a szintén vaslemezből készült membránház,aminek a szélén lesz a 4 darab hatos furat amivel összefogatom a membránházat,a membránt és a szívócsövet.Képeket mellékelek hogy hol tartok.Haladna ez jobban is ha nem lenne ilyen meleg a műhelyben.De este amikor már hül a levegő akkorra már fáradt vagyok,meg az asszonyka is vár :D   |
|