flathead Creative Commons License 2010.07.13 0 0 7767
Én is utálom a gányolást, a szilikonozást azért írtam tyernek, mert gondolom nem akarja se restaurálni, se élete végéig használni a passatot, és szerintem nem is érdemes túl sok energiát fektetni bele. Én azt a mentalitást sem értem, amit pl. tesóm csinál, hogy pl. régi, 30 éves pedálos autót fel akarja újítani keresztlányomnak, de ő már szórógittezni akar, meg autófestékkel lefújni. Nahát ez egy baromság, egy ilyen játékra mi a szarnak ennyi pénzt költeni meg energiát belefektetni? Úgyis 2-3 évig használja a gyerek, egy flakon valami fújós festék elég lenne rá, nem kell túlbonyolítani. Ugyanígy az omegájára talált ki ilyen faszságokat, hogy belevarr egy kisebb V8-at, és majd hogy fog menni. Mi a szarnak? Egy rakás szar már az az autó, lakatoltatni kéne, motorja 300.000-en túl van, generáloztatni kéne, minden kontakthibás benne, a diffije szar, most kéne vagy 700-at rákölteni, hogy rendben legyen. Szóval egy oldtimer-re érdemes költeni, érdemes szépen megcsinálni, de szerintem egy használati autóra, amit max néhány évig használna az ember, nem érdemes sok pénzt és energiát fektetni.
Előzmény: Kristóf 210 (7765)