garázsharcos Creative Commons License 2010.07.11 0 0 7755
Egyszer jártam így, de aztán csináltam egy másik fékpedált, amely egy 5 mm-es pálcán mozgatta a hátsó fékkart, ezzel leszámoltam örökre a bowdenes megoldással.
Az olajleeresztő csavar környékén van valamekkora felöntés a blokkon, az eredeti M8 helyett fúrj bele egy M10x1,25-öst, bele egy ilyen csavart és megvan.Az olaj is gyorsabban folyik ki, mint korábban.Én ezért csináltam lényegében.Persze, ez akkor érvényes, ha bele lehet fúrni, van anyag az említett mérethez.Ha nagy a baj, ki tudlak segíteni egy üres Mustang blokkal, csak, sajnos , akkor szét kell szedned és áttelepíteni mindent.
A sebességeket illetően lényegre tapintottál:nekem pont azért kellene 634 kuplung és primerhajtás, mert kell a kétsoros lánc és szeretném felváltani a csepptankos váltóját, a bordásagy-váltás ugyanis lassú és hangos, a körmös gyors és hangtalan.A csepptankoson a relatíve kis fordulatokhoz jó,de én nem arra szánom, ezért szükséges a változtatás.
A fékátalakítást megnézheted a korábban feltett képen, vagy, ha nincs meg, elküldöm.

üdv.: R
Előzmény: TyerCorp01 (7752)