A Csepptankoson is így, fordított sorrendben vannak a sebességek, de ki lehetne cserélni 634 váltósorra, akkor már normál lenne, de az nem menő, az egyest sarokkal betenni, közben balkézzel a sisakrostélyt lehúzni, mikor indul az ember (nagyjawánál, kizárólag! :) ) ...na aaaz menő! :)
Szomorú eset történt ma velem: Viszakapta a gyári kerekeit a Mustang, emellé kapott majdnem új gyári fékbetéteket, és gyári új fékbowdeneket, illetve egy km órát, és egy utángyártott (két végén műanyag anyás) spirált, ám mikor menni akartam vele, 200 méter után az első fékezésnél csattankt egy hatalmasat, és a hátsófékpedál visszaütötte a lábam. Hátranézek a fékre: "baaaazzeeeeg :@" ... körbetekeredett a fékalap, amiért kiakadt valaahogy az alumínium konzol, feltekerte a fékbowdent, ami kirántotta az olajleeresztőcsavart menetestül, és a felfekvő felületének egy részét is... :(
Tudnátok ajánlani valami olcsó ragasztót, tömítőanyagot ami jól tapad alura? Nincs kedvem blokköntvényt cserélni...
FBS? Tudom, hogy gány, és én is hányok az ilyen megoldásoktól de jobb ötletem nincs...