ronkovics86 Creative Commons License 2010.07.09 0 0 10801

Ok. :-) Tudod, hogy nem vitatkozom... De nehogy a te lelkeden száradjon, hogy lapátra teszik!

Nem tudom, ez valami hullámokon múlik. Most éppen van erőm, energiám, ezerrel pörgök. (Bár tegnap elég fáradt voltam - de az egy szúnyog miatt volt... :-/) Például segít benne, hogy sok a meló. Aztán az is, hogy nagyjából ugyanabban az időben megyek el aludni naponta. Én nem számoltam a heteket, de messze még a szabadság, annyi biztos. :-) Én sem bánnám, ha csak iskolaidőben dolgoznánk. :-)

Ja, telefon, szoktam is vele néha hangfelvételt készíteni, de ilyen szinten még nem fordult meg a fejemben. Pedig ha úgy beszélnék bele, mintha telefonálnék, nem is néznének nagyon hülyének. Sokan vannak már, akik látszólag magukba beszélnek a különböző ketyerék korszakában.

Ezzel a megoldással csak az az apró bökkenő, hogy... De nem is. Ha a mobilon is jól hangzik, fel sem kell tölteni. Azért nem mondom, hogy zseni vagy, de közelít. :-) Na, toll meg papír nélkül továbbra sem megyek messzire. :-)

Nem láttam a filmet, nem is hallottam róla... A többi sajnos tény.

Mire jó, ha van nálad toll? Amíg várod a buszt, beírod a számot. :-) A szolgáltatás színvonalának emelkedését várhatjuk. :-) Csak remélni nem érdemes.

Úgy hallatszik, jövő héten itt lesz a harminc fölötti tartós meleg... Kontroll meg majd csak augusztusban. Addigra én is látni fogom, hogy bírom az ilyen-olyan strapát. Evvan.

Angyalka, veled meg mi újság?

Előzmény: Neith (10800)