Neith Creative Commons License 2010.07.09 0 0 10800
És mitől kaptál új erőre? Áruld el a titkod, mert nekem is szükségem lenne erőre. Még 5 hetet kell kibírnom... az rohadt sok!
Miért nem lehet nekünk is nyári szünetünk...? :)

képernyőfesztávolság... lehet, hogy létezik már ez a szó, csak Te/mi nem tudunk róla. :))

Ha hülyébbnek már nem nézhetnek, akkor a diktafon a neked való! Irány a bóóót, és szerezzél be egyet! :) Vagy ha van a telefonodon, vagy akármiden, akkor már erre sincs gondod, csak be kell izzítanod. :))

Szerinted érdekli a nagyokosokat, hogy ők tehetnek arról, hogy ott tartunk, ahol? Most még talán nem lenne késő, és így is elég drasztikus változtatások kellenének - mert ugye aki nem kap időben észhez... -, de majd akkor fog leesni ám a tantusz, ha visszafordíthatatlanul belebarmolnak a természetbe, és majd csodálkoznak, hogy hát ez meg hogyan... És ami a legrosszabb, hogy sajnos benne van a pakliban, hogy a Holnapután c. film valósággá is válhat... :/ És ebbe elég szörnyű még csak belegondolni is... sőőőt... valahogy még elképzelni se tudom... mert... mert... szóval érted. Az ember nem képes felfogni, hogy ilyen tényleg megtörténhet.

Igen, nálam egy nap volt, de ha mondjuk már 10.-e lett volna, és lett volna 5 napom ráírni, akkor azt mondom jogos, és leperkálom a pénzt. De bocsássa már meg az ég, hogy nem az volt az első feladatom, hogy ráírjam a számokat, hát van nekem jobb dolgom is... Nekem elég a kisujja, elég egy kis emberség, nem kell az egész karja. Ami jogos, azt elismerem. De ezt így most rohadtul nem tartottam annak. Mert számomra igenis sértő, hogy egy kalap alá akar venni azokkal, akikkel nem kéne, mert én távolról sem vagyok olyan. Én becsületes vagyok. Minden hónapban megveszem a bérletet, ráírom azt a rohadt bérletszámot, nem adom oda senkinek...
Amúgy csak mellékesen megjegyzem: majd ha a pénzemért cserébe olyan szintű szolgáltatást kapok, amilyen járna, akkor még jogosabbnak fogom tartani. Mert tegyük hozzá, itt az országban talán a legmagasabb a közlekedés ára, és semmivel se kapsz többet, mint máshol... De ez csak mellékes. Mert lehet azt mondani, hogy nincs pénz, nincs pénz... persze, hogy nincs pénz, mert a fejesek zsebre rakják. Jogtalanul. Mit csinál érte? Egész nap vakarja a seggét... vagy talán még azt is más csinálja helyette. Amíg ők megtehetik, addig én is késhetek egy nyamvadt napot. Addig az ellenőr is elnézheti, és 'megrövidítheti' egy büntetés árával a Volánt. Neki ettől nem lesz rosszabb, ezért nem fog kevesebb fizetést kapni. Akkor neki meg nem tök mindegy...? Szóval ha ők elveszik az én pénzemet, én is elveszem az 'övékét' (mármint a büntetés árát, ami az övék lenne, de az enyém marad :)
És pont.
Előzmény: ronkovics86 (10799)