Bacardia
2010.07.09
|
|
0 0
453
|
TANULSÁGOS!!!! Hellósztok! Én is voltam Corfun tavaly nyáron a nászutunk volt,amit a Neckermann nagyon elba...ot.Úgy kezdődött a dolog hogy volt az az euro változás miatt be kellett még fizetnünk. Mikor megérkeztünk mint nászutasok egy olyan szobát kaptunk hogy az egyik ágy az egyik sarokban a másik a másik sarokban(Na ja a nászutamon nem csak nézegetni akarom az asszonyt).Lementem "reklamálni" és megoldották a problémát,de volt olyan nászutas akinek nem és este összetolták a takarító néni reggel meg széttolta és így ment nekik napokig.Sajnos csak ROSSZAT tudok mondani a NECKERMANN-ról.Hétfő reggel mentünk városnéző körútra sajnos ismét a NECKERMANN-nal a busz fel sem vett minket úgy telefonáltunk hogy most mi is van.(Nézzen mindenki körül saját maga ha teheti mert 3szorosát kérik el pl.robogók).Elmentük szintén"ezzel" a társasággal hajó kirándulásra minden szép és jó is volt mikor visszafele nem raktak ki és azt mondták hogy tovább busszal megyük(na ja hajókiránduláson busszal!).És az volt a "hölgynek" a magyarázata 80%-ka megvolt,mit reklamálok!A további időt nagy ívben kerültem a Neckermann-nos "hölgyet".Eljött a hazajövetel napja már a reptéren fojtatottak a problémák és szó szerint elnézés a kifejezésért szartak ránk a kézi táskánkat fel kellet rakni a repülőgépre nem lehetett náluk mert a csekkolásnál ráragasztották a matricát.Ja és hol voltak a Neckermann-os hölgyek?????????KINT KÁVÉZTAK ÉS CIGIZTEK!!!!Míg más szolgáltatóknál ott álltak a pult mellett és segítettek.Sajnos kisebb kárunk is keletkezett ez miatt,mert pár dolog össze is tört.Nem írtam volna ezeket már meg mert régen volt és már megnyugodtam NA DE!!!!Tavaly még felhívtak hogy ajánlanak egy körutat persze nem ingyen:)) Szépen leráztam és még küldtek egypár szórólapot amit nem kértem.Nemrégiben ismét felhívtak hogy.....Mondtam ha nem fejezik be akkor beperelem zaklatásárt.Mi történt pár napja???Küldik azt a sz...r szórólapukat.És ne legyek ideges!!!!!!!!! |
Előzmény: Törölt nick (451)
|
|