Egy pár dolog.
1.
A jövőhét vasárnapi Tigers elleni meccs Nagykállón lesz ami kb 40 km-re van Debrecentől. Szerintem kocsikkal menjünk, minden autót meg kell tölteni fejenként 1000 ft benzinpénz és a többit meg én kipótolom. Sajnos nem leszünk sokan mert jó páran nyaralnak meg dolgoznak. Ez van de nem a létszám a lényeg hanem az hogy mennyire teszed oda magad és mennyire hozod ki magadból a maximumot.
Autók: Hbéla,Mónyi +2 fő + cuccok. De lehet hogy csak 1 fő aki valszeg Szente lesz mert Sós Tomi Tokajról jön és haza felé hozni kell, majd akkor beül hozzám.
Légyszives írjátok fel ki az aki tud jönni kocsival és hány hely van nála.
2.
Szombati edzéssel vannak kételyeim. Többen szóltatok hogy dolgoztok szombaton ( többek közt én is), hány ember lenne szombaton edzésen?
3.
Juniorok !!!!
Akkor ahogy beszéltük a junior edzőtábor Dabason lesz 23-24-25-én.
A szállás hiány miatt sátorozás lesz, zuhanyozni tudtok, amire pénz kell az csak a kaja.
A tervek szerint 23.-án kora este 1 edzés, 24-én délelőtt-délután 1-1 edzés közben elméleti oktatás,25-én délelőtt-délután 1-1 edzés, és közben elméleti oktatás.
Előre szólok a táborban munka fog folyni, nem megfelelő viselkedés és hozzáállás esetén haza zavarom a játékost mert nincs olyan emberre szükségem aki hátráltatja az edzői stáb és a játékosok munkáját.
Ami kell, sátor, hálózsák vagy takarók, tisztálkodási cuccok, kajára pénz, ( lehet majd az esti edzés után menni a strandra is 1000 ft a belépő) amifoci felszerelés, rövidnadrág, melegítő ha esetleg lehűlne az idő. Energia italt ne hozzon senki mert nem kell innotok ilyet. inkább izotóniás italt vegyetek.
Akik beleférnek kor szerint a junior keretbe:
1. Kiss Levente
2. Szöllősi Ádám
3. Szűcs Szabolcs
4. Bakó Ádám
5. Sándor Dávid
6. Pintér Ferenc
7. Sós Tamás.
8. Zsitnyánszki Robi
9. Maróti Levente
10. Maróti Máté
11. Jágri Dániel
12. Burik Dorián
+ 8 fő Kecskemét+20 fő Dabas.
Ha ennyien lesztek és rendesen fel tudunk készülni akkor cél a Bajnoki cím.