azul
2010.07.07
|
|
0 0
2632
|
Hány évet laktál albérletben, mert hogy ilyen bölcsen ajánlgatod egy saját tulajdonú lakásból. A lópikulát olcsóbb. Fizeted az albérletet, plusz a rezsit, amiből az albérleti díj kiteszi egy hitel havi költségét, de ott legalább nem az ablakon dobálom ki a pénzt. Ha akkor, amikor először albérletbe kényszerültem kapok egy jó kondíciójú hitelt, már visszafizettem volna, és én is irtanám a csalánt mások nemi szervével. Albérletbe nem lehet bejelentkezni, még a gyereked sem tudod beíratni a körzeti suliba, oviba a kórházasdiról nem is szólva. Te simán besétálsz az önkormányzathoz, hogy nem tudod fizetni a rezsit, gázártámogatásért, meg mindenféléért, egy többtízmilliós ingatlannal a hátsód alatt, mert csak a bevételedet nézik, a vagyonodat nem, albérletből meg még azt se tudod érvényesíteni, ami jogszerűen jár neked. Totálisan kiszolgáltatott vagy, nem eladják pár hónap alatt a fejed felől a lakást ha baj van, hanem simán mehetsz az utcára két nap alatt. Lehet, hogy létezik a világban használható bérleti rendszer, de ez itt nem az, sose bírsz kimászni belőle ha anyuciék nem dugnak egy kis lét a zsebedbe. |
Előzmény: Axióma (2628)
|
|