Én múlt héten éreztem úgy, hogy pihennem kéne, de aztán új erőre kaptam, hogy kibírjam augusztusig.
Igen, az egész fórumos cucc kiszélesedett, nem fér rá egy képernyőfesztávolságra. (Micsoda szavakat alkotok. :-D)
Diktafon nem rossz. Magamban beszélni nem szégyen, amúgy is előfordul, hülyébbnek meg már úgysem néznek. :-)
És akkor mit hall az ember a tévében? Hogy nálunk is sorra veszik a felhőlövő, -riasztó vagy mittoménmilyen baromságokat. Mégis mit gondolnak, mitől lesz szélsőséges az időjárás, ha nem attól, hogy bele akarunk szólni? Normálisak? Nem kell mindenben Kínát követni! Amiben meg hasznos lenne, abban nem utánozzuk őket.
Olyan narancsos sárgás-barna. :-)
Ejha, felétek települtek az ellenőrök? Ezer éve nem láttam őket. Na, majd holnap.
Hát, igen, csak tudod, hogy vannak ezzel a magasrendű állatok. A kaller odanyújtja a kisujját, aztán viszik az egész karját. Más meg legközelebb azzal megy hozzá, hogy csak két nap, végül 15 lesz belőle és még ő szívja meg, ha megtudják a főnökei. (Bár a múltkor volt olyan gyanúm, hogy az igazgatók az ellenőrök - bérmegtakarítási szempontból. :-))
Kora reggel nem esik jól az ilyen ébresztés.