Megkaptam a képeket, köszi!
Nagyon szép helyeken voltál. Most én is szívesen vennék egy ilyen pihentető nyaralást, valahol... sőt, nem is kéne lemennem sehova, csak pihennem. Mert fáradt vagyok. :) A múlt heti 4 napos szünnapom nem volt elég. Belekóstol az ember, aztán csak többet akar. Ez is olyan: vagy beleadsz mindent, és úgy csinálod, vagy csak rosszabb lesz, mert tudod, milyen jó. :)))
Ööö..milyen táblázatról beszélsz? Vagy az egész képernyőről? Elcsúszott...?
Megvan mi kell neked! Egy diktafon! :) Nem kell útközben jegyzetelgetni, és fejben sem ismételni hazáig. Eszedbe jut, felmondod, kiegészíted, megváltoztatod... és így tovább. Na? :)
Az úgy nem megy.. se dudor, se viszketés? Ez a való élet, itt ilyen nincs. :D
Ha van is átmeneti idő - mármint ezt a hőmérsékletre mondom, hogy olyan 23-25 fok, akkor az meg a frontok miatt, és a változékony időjárás miatt rossz... Ma is... süt a nap, jön a felhő, esik, süt a nap, jön a felhő, dörög, esik...
Amúgy sajnos hiába irtják a szúnyogokat, amíg belvíz van, és nem tűnnek el a pocsolyák, addig semmi értelme... amit kiirtanak, a helyébe jön 2x annyi... :/
Amúgy most vaníliaaromával riasztom őket. Elvileg az aromák, illóolajok illatát nem szeretik. Azóta tényleg kevesebb szúnyoggal találkoztam, és egész jól tudok aludni anélkül, hogy be kéne állig takaróznom.
Lehet, hogy attól vagy sárga! :D Bár nem mindegy, hogy milyen sárga.. olyan aranybarnán sárga, vagy narancsba hajlóan? :) Vigyázz, ne vidd túlzásba. :)
Képzeld, ma majdnem megbüntettek a buszon. Tegnap vettem bérletet, és még nem írtam rá a számot. A pasi meg, jó oké, 6.a van, 6 000,-Ft... Mondom neki, hogy tegnap vettem, még nem írtam rá, meg lehet nézni a korábbiakat, nem az a fajta vagyok, aki nem írja rá, kölcsön adja, meg bliccel... Dehogy ez a törvény, meg a satöbbi... hát szívesen mondtam volna neki, hogy én aztán tudom, mi a törvény, de törvény ide vagy oda, sokszor ahol csak tudunk, segítünk, elnézünk, és megadjuk a lehetőséget pótlásra, javításra. Mert a kisember megérdemli. Sértette az igazságérzetemet, na, az igazi bűnösöket meg hagyják lógni...szóval amíg így van, engem egy napért ne akarjon meghúzni. Meg böcsülettel kicsengetem a drága píízt, nem fogok még pluszba fizetni. Végül elengedett. De még puffogott... Hülye! Így indítottam a reggelt. Felhúzott, na! :)