tessloff Creative Commons License 2010.07.02 0 0 866
Szep estet, napot mindenkinek!

(olvasas idopontatol fuggoen)

Ma talaltam ra erre a topikra, sikerult is atragnom magam a hozzaszolasokon, ugyhogy nagyjabol sikerult megismerni az allando(bb) lakokat. Magamrol egy kicsit: '99-ben Jenaban (NemetO.) megismerkedtem egy villamosmegalloban egy francia lannyal, egy kis tavkapcsolat utan ugy dontottem, hogy hatrahagyok csapot-papot es kikoltozom hozza, igy erkeztem 2001-ben Antibes-ba. A kezdeti nehezsegek utan (francia nyelvtudasom kimerult egy laza Bonjour es Merçi, Au-revoir-ban) alkalmi meloskent dolgoztam 4 evig. Ezalatt az ido alatt voltam koltoztetoember, pizzafutar, muholdalkatreszcsomagolo, targoncas, tablettavalogato gyogyszergyarban, tetuirtosampondobozolo, mosogatolegeny, postakihordo torpedo es szonargyarban, Navigo-kartya nyomtato, autokolcsonzo es meg egynehany foglakozas ami hirtelen nem jut eszembe. Mindez az ADECCO, Manpower, meg nehany kissebb kozvetitoceg kozremukodesevel. Aztan egy sikeres felveteli elbeszelgetes utan bekerultem a vasuthoz, a kozlekedesi reszlegre. A kozlekedesbiztonsagi alapvizsgak letetele utan Menton, Monaco, Nizza, Cagnes-sur-Mer es Antibes allomasain tevekenykedtem mint Chef de Service (A fehersapkas joember aki osszevissza sipol es integet a vonatoknak) 2006-ban meg mindig ugyanaz a francia lany miatt (aki menetkozben a felesegem lett) megint koltoztem 1000 km-t es kikotottem a Gare de l'Est-en ugyanolyan munkakorben, ahova Clermont-bol (Oise 60) jarok be dolgozni. Most van 2 rosszcsont fiunk 3 es 5 evesek illetve menetkozben sikerult feljebbmaszni a rangletran a megfelelo vizsgak utan, igy szeptembertol az allomas operativ erroforraskezelojekent dolgozom majd (Responsable Suivie Ressource) - na ezt a melot mar kicsit komplexebb leirni, ha valakit erdekel majd elmeselem. Gyakran irogatok a parizs nevu topikban, ahol mindig mas jatssza az idegenvezeto szerepet en inkabb a kozlekedesi reszbe szoktam belekotyogni. Az idetlen munkabeosztasombol kifolyolag sokszor csak read only modban vagyok, de ha alaki nagyon meg akar talalni az eler egy kis keresgeles utan kozossegi oldalakon, forumokon

tessloff