Deryan Creative Commons License 2010.07.02 0 0 13611
Ez a kenőszappan nálam nagyon bevált :)
Mindig van egy festékes vödörnyi elkészitve, amire folyamatosan rájárok.
A tetvek minden zsenge levelet birtokba vesznek és rohamosan terjednek ha az ember 2-3 napig nem figyel rájuk.

A kukorica már bontogatja a cimerét. Arany mazsolát ültettem. Kis egy evésre való desszert kukoricacsöveket ad. - Mekkora volt az örömöm, amikor ma megláttam, hogy kedvenceim szinte egyik napról a másikra már itt tartanak. Aztán megláttam a kukoricán le fel masirozó hangyákat :o

A cimerbe és a levelek aljára befészkelték magukat a nagy kövér fekete tetvek. Aztán a zöldeknek is felfedeztem lapitó tojástelepeit.
Minden kukorica cimeres szappanos beöntést kapot. Úsztak a hangyák és a tetve :D
A hangyáknak és a tojáskolóniának pedig a szappanos lét egy kis bűzös csalánlével is megkevertem és minden mm-t befújtam ezzel a koktéllal. Ma este megnézem, hogy mit sikerült elérnem. Remélem a kukoricák túlélték.

A mángold óvodámat is újra megkörnyékezték a tetvek és a picik szivecskéjét támadják. Nekik egy kis lemosó szappanos bűzkoktélt adok.

Mostanság korareggel a kertben kezdem és naplemente után folytatva a kertben fejezem be a napot. Megkezdődött az öntözés, ami tetemes időt s energiát megemészt. A férjem egész nap odakinn barkácsol és minden nehéz munkát ő végez el. Aztán mindegyikünk kedve szerint, de egymással megbeszélve alakitgatja a kertet.

Mindenkinek nagyon köszönjük a kertünkre, munkánkra vonatkozó kedves elismerést.
Abban, hogy 4. éve meglévő kertünket a nehézségek ellenére is sikerült ilyen szépen kialakitani, minden kedves fórumozónak is megvan az érdeme. Sokat segitenek a kerti mindennapokban a fórumban folyó beszélgetések, jó tanácsok és mind az a sok szép és hasznos kép, melyeket valamennyien betesztek.
Előzmény: il1321 (13609)