Belabatyo Creative Commons License 2010.07.02 0 0 2909
Korabban mar irtam az en vasamrol, de akkor okulaskent megeccer!
Nekem egy 99-es peldanyom van, 4 literes verzio. Petranyinal vettem, alitolag az oveke volt. Belulrol hihetetlen jó allapotban van, de tenyleg. Az ora amikor megvettem 94ezret mutatott, kilometerben. Az aljan a hatso hidon meg ott volt a sarga export matrica...
Kivulrol azonban ugyanugy hihetetlen, de fos allapotban van. Na nem korrozio szempontbol, hanem fenyezes. Ott akkor aszondtak, hogy hat a bal oldala huzva volt es az telibe van fenyezve, ennek ellenere ugy nezett ki, mintha kutyak ugraltak volna korbe folyamatosan...
Megvettem, alkudni anno nem tudtam, de belealkudtam vegul a 100ezres szervizt, anyagaron...
Aztan kivancsisagbol elvittem azota kedvenc szervizembe Solymarra. Ott bakker (tehat egyik telephelyrol kigurultam es bementem a masikra) megbukott fekpadon, stb.
Motor: fogyasztasra az enyem nagyon jo. Varosban nyaron 14, telen 16, pályán 10.7 - 11. Viszont csorog indulaskor. Nem mindig, de szokott. A fekjeim, a fektarcsaim olyan szinten vallasok, hogy az csak na.
Nemreg csereltettem a valtoban olajat. Ott a sracok aszondtak, hogy belulrol nagyon szepnek tunik, nincsenek femszemcsek, stb. Minnya megnezte egy karosszerias srac is o aszonta, hogy az alvazon nem lat semmi toresnyomot, feszes a futomu, stb, de velemenye szerint inkabb korbe lett fenyezve mintsem csak egy oldal.
Szoval, en egy kereskedoben sem bizok meg. Abban bizok, hogy beviszem egy szervizbe es megmondom, hogy alairva pecsettel kerek irasban egy allapotfelmerest. Akkor ugyis minden kiderul.
Lassan itt a markatarsaktol osszeszedem en is az infot, az alkatreszeket es lesz egy szep general rajta. De mint azt kicsit lejjebb irtam, en imadom, meg a csalad is. Hallani sem akarnak kisebb autorol. :)