"A tévedés nemtudás eredménye."
Igaz! :)))
(Soha nem szándékoztam, még véletlenül sem magamat okosnak beállítani mások előtt,mert sajnos tudom,hogy a tudásom a "béka segge" alatt van.Tükrözik ezt a beírásaim is!!!
Még szerencse,hogy vannak nálam még butuskábbak is,fene nagy magabiztossággal,lehengerlő dumával,így az én kis semmitmondó írásaimat inkább csak azért teszem meg,mert a "valahova tartozás"jó érzését kapom meg általa.
Emberi gyarlóság,de túl sokat vagyok egyedül,és időnként jól esik olvasgatni a nálamnál sokkal műveltebbeket,és okosabbakat.
Ha néha nem egyértelműen fogalmazok? ;))) Hát tehetek én arról,hogy a szép magyar nyelvünk telis - tele van többjelentésű szavakkal? :)))
Na jó! Ilyenkor a "pszichikai irányítás"-sal próbálom lerombolni az emberek értékrendszerét,hogy a sajátoméval helyettesítsem! ;) EZ VICC VOLT! ;)
Tudod az emberi fülben meg van az a berendezés,ami képes elkülöníteni egymástól a zörejeket,így engedhetjük meg magunknak,hogy beszélgetésbe elegyedjünk egy,teszem azt koktélpartin.Ha magnóra vennénk fel a koktélpartit,akkor a mikrofon minden zajt rögzít,így képtelenség lenne kihallani belőle a beszédet.
Ezért a hangrögzítő berendezést el kell látni egy bizonyos szűrővel,ami ki szűri a zajból az emberi beszédet.
Itt a szűrő egészen más,és néha nem is árt! ;)))
S,hogy ki mit szűr le,az mindenkinél más és más! ;)
/ én is szűrtem már le jó-sokat! :)))
Üdv: e.n.c.i ;)