R Trafic
2010.06.30
|
|
0 0
2211
|
Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy történetet utólagos engedelmetekkel. Akár úgy is kezdhetném mint a mesében ….hol volt hol nem volt stb…. volt egy trafic tulajdonos aki közel 6 év eltelte után , majd 30 nap alatt odáig jutott, hogy sikerült a szó szoros értelmében meggyűlölnie autóját. Mint derült égből a villámcsapás jött az egész, hirtelen az eddig kedvelt autóból eltűntek a lóerők. Mit tesz ilyenkor a gondos gazda, elviszi természetesen márkaszervizbe gondolván ott aztán pillanatok alatt előkerítik az elveszet lóerőket. Sajnos ez megmaradt az álom szintjén, sőt rémálommá vált, mikor a 6. próbálkozás után sem jutottak közelebb a megoldáshoz. A legokosabb műszerekkel volt diagnosztizálva, alkatrészek sorra kicserélve. Mint utólag kiderült volt ott ám pénzkidobás hiába. Restellem is magam műszaki ember lévén. Utolsó reményként kezdtem el kutakodni itt a neten és így találtam rá erre a fórumra, keresvén VALAKIT , nem akárkit, nem bárkit aki talán segít megoldani ezt a helyzetet. Vissza olvasva a fórumot, megtaláltam a ”vargamunka” néven író Úr email címét. Felvettem vele a kapcsolatot, készséggel fogadott, nem törődve azzal, hogy szombat délután van stb. Mikor kiléptem az autóból, és kezet ráztunk, pár szóban elmondtam, hogy mi a bánatom, azt nem tudtam elmondani, hogy az autónak mi a baja ( honnan tudtam volna mikor mint említettem egy hónapja csak „vizsgálgatták” különböző szervizekben) , ahogy benézet a motortérbe és elkezdett ténykedni világossá vált számomra úgy elsőre, hogy ez az ember akár becsukott szemmel szétszedi és összerakja az autómat. A lényeg, hogy amit a csoda műszerek a csoda emberekkel csilli - villi helyeken nem tudtak megoldani, Varga Úr pár óra alatt megoldotta. Ne haragudjatok , hogy ilyen hosszú voltam, de úgy éreztem, ezt az élményt meg kell osztanom veletek. Egy nagyon kreatív és jószándékú, ehhez az autótípushoz nagyon értő embert ismertem meg . Bárkinek jó szívvel tudom ajánlani. Tiszteletem mindenkinek, jó utat, vigyázzatok magatokra! |
|