Törölt nick Creative Commons License 2010.06.30 0 0 3300
http://comment.blog.hu/2010/06/30/a_c_c_monte_carloban_szarok_en_az_imidzsemre

Először a Battlestar Galacticáról kérdezem.

"Életem legkellemesebb élménye volt. Először persze ez is úgy indult, mint a többi tévés projekt, szólt az ügynököm, hogy Vancouverben forgatnak majd egy sci-fi-pilotot, és van benne egy mellékszerep, ami pont nekem való. Jó, mondom, elmegyek, de a tököm tele volt a mellékszerepekkel, és szerettem volna egy saját filmet forgatni, viszont enni meg ugye kell. Ez 2003-ban volt, a minisorozat idején. Az első részében benne sem voltam, csak a másodikban, de a szerep nagyon jó volt, bár első olvasatra nem nagyon értettem az utolsó jelenetet, amikor Leobenből van még egy. Aztán elmagyarázták, és ez sokat segített, mert amikor Eddie-vel (Edward James Olmos) közös jeleneteket vettünk fel, már az első perctől kezdve próbáltam valamiféle kételyt ébreszteni Leoben iránt.

Befejeztük a forgatást, mindenki elköszönt, én is úgy mentem haza, hogy oké, jöhet a következő meló, forgattam két filmet és tévéepizódot is, amikor felhívtak, hogy sorozat lesz a dologból, és számítanak rám. Az öt év alatt összesen 20 epizódban szerepeltem, no meg a Plan című tévéfilmben is, és minden percét élveztem. Iszonyú jó az a stáb, ami ott összejött, egy nagy család voltunk, és ez nem túlzás, meg hülye duma, bár tudom, hogy mindenki ezt mondja, de mi tényleg közel álltunk egymáshoz. Katee-val (Katee Sackhoff) nagyon jó barátok lettünk, iszonyú intenzív jeleneteink voltak, amikért örökké hálás leszek neki, meg eleve, milyen jó csaj már, nem?"

De az, bólintok. És a sorozat vége? "Hogy elégedett vagyok-e? Fura ez, mert amikor forgatsz, csak a saját jeleneteidet ismered igazán, a nagy kép majd akkor áll össze, amikor a végterméket látod, így a forgatás alatt fogalmam sem volt, mi lesz a vége, csak a saját karakteremről tudtam. Amikor megkaptam a nyers verziót, abban nem volt benne az utolsó jelenet Baltarral és Six-szel, és nekem az valahogy jobban tetszett, de ez csak az én véleményem."