Neith Creative Commons License 2010.06.27 0 0 10796
Mi ebből a tanulság? Legközelebb legyen nálad valami derékmelegítő, és pluszban még egy párna is, hogy ne a hideg padra kelljen leülnöd. Vagy tanuljál meg menés közben jegyzetelni, vagy mondogasd addig magadban, amíg haza nem érsz, és le nem tudod írni. Választhatsz! :)

Akkor ennek tessék örülni! Mondjuk én inkább a dudor van, de viszketés nincs variációra szavaznék. :) Amúgy igen, minden rosszban van valami jó. Lehet, nálad ebben nyilvánul meg. Én a fogyásomat tekintem a jó oldalának. Bár ezt csak egyszeri alkalomra, ha újra visszaesek, és újra ennyit fogynék... na az már durva lenne. És még ugye hosszú élet áll előttem - elvileg. :)
Nem vettem észre, hogy vonzaná őket... De már kidobtam, mert az illat kezdett szaggá változni. :) Ezen a héten úgyis rosszabb idő volt, úgyhogy szúnyogok se voltak. Bár tegnap megint agyoncsaptam egyet. De jövő héten szerintem megint várható a megjelenésük... jön a melegedés. Bár ki tudja meddig... Eddig ha jól emlékszem, kb. egy hét igazi nyarunk volt. Mondjuk a nyárból még van több, mint két hónap, szóval... lehet még visszasírjuk a kellemes kis 20 fokot. :)

Én most már két fehér nadrág tulajdonosa vagyok, és mindegyiket imádom. Igaz, azok is átlátszanak kicsit, de engem nem zavar. Én nem látom, akinek meg nem tetszik, az ne nézegesse. :D

A béta-karotint nem csak kapszula formájában tudod magadhoz venni. Egyél sok sárgarépát, és voilá! :) Csak ne vidd túlzásba, mert szép narancssárga színed lehet. Én meg nem szeretem a répát, szóval...
Miaz, hogy elfogyott a kullancs elleni? Akkor miért nem rendeltek többet? Hát nem értek én hozzá, régen én is megkaptam asszem a 3-at, de az ismétlők már kimaradtak, szóval... meg az még az őskorban volt. De amúgy szerintem nem hiába van ismétlő... vagy...vagy csak ez is pénzt hoz a konyhára... sose lehet tudni, ma már ott csippentenek le az emberből, ahol csak tudnak...
Én maradok a tetőtől talpig befújom magam, meg esetleg polyB tabletta, ha olyan helyre megyek.

Ja, utólag már... amúgy tudtam, hogy ez lesz. Nem megyünk, és tuti nem fog esni. Bejött... na mindegy, majd a nyárzáró koncertre... meg hát jövőre is lesz nyár. :))

Akkor várom a képeket. ;)

Én meg most a héten 4 napra szabadságolom magam - péntekre meg bemegyek, rövid nap, el lehet viselni. Meg ahogy mondani szoktuk: félnapra nem pazarlunk szabadságot. :D De nekünk az elseje amúgy is szünnap. :))
Előzmény: ronkovics86 (10795)