Blueplanet Creative Commons License 2010.06.27 0 0 79
Szia!
Az én esetem is hasonló volt. Be volt akkor kapcsolva a mobilom, de nem voltam a közelében. Aztán mikor láttam h. hívásom volt, láttam, h. egy nem fogadott Győri vezetékes telefonszámot regisztrált a mobilom (Nokia, de ez telefonfüggetlen, mindegy h.neked Ericssonod van). De érdekes módon, mivel be van kapcsolva a hívásértesítő szolgáltatásom is, vele egyidőben egy értesitő sms-t is kaptam, h. egy nem fogadott hivásom volt, viszont abban az sms-ben nem ugyanaz a szám szerepelt amiről kerestek, hanem egy t-mobile-os szám. Ez ugyanabban az időben volt másodpercre pontosan. Ilyen többször is előfordult ugyanezzel a számmal. Tehát csak arra tudok gondolni, h. egy telefonközponton keresztül hivtak fel - ami vezetékes telefonközpont természetesen - , de mégis mobilszámot regisztrált a hivásértesítő. Ez azért lehet, mert kifele 30-as számot engedélyeztek, mivel nekem is az van és h. hálozaton belüli legyen a hívás oda-vissza ha kell.
Szerintem a te eseted is hasonló lehet. Vagyis egy többvonalas telefonközponton keresztül küldték neked az sms-t és ezért nem stimelt a két t.szám. Jobbat nem tudok.
Előzmény: hevesisasok (78)