Sziasztok!
A fórumot végigolvasva segítséget szeretnék kérni!
Pályakezdő leszek lassan és mindenképp külföldre szeretnék menni dolgozni és ki is települnék ha lenne rá lehetőségem elsősorban Franciaországba.
Végzettségem: érettségi , cukrász végzettség (és, vagy szakács) és hobbiállat tenyésztő és forgalmazói okj-s végzettséggel fogok rendelkezni 2-3 éven belül.
Ezenkívül rendelkezem még mezőgazdasági (elsősorban növénytermesztési) tapasztalatokkal is.Nagyon önálló ,ambiciózus fiatal vagyok , van önbizalmam, szeretem a kihívásokat! Sajnos még nem rendelkezem francia nyelvtudással de tudom hogy a nyelvtudás az alap.
Gondoltam arra is hogy még maradok pár évet Magyarországon szakmai tapasztalatszerzés céljából erről mit gondoltok ér valamit a Magyarországon szertett tapasztalat , gyakorlat Franciaországban?
Szerintetek Franciaország melyik részére lenne érdemes mennem ahol nekem megfelelő munkát kapnék , egyáltalán miben tudnák nagyobb sikerrel elhelyezkedni Franciaországban a mezőgazdaságban vagy a vendéglátásban?(gondolom inkább a vendéglátásban , de talán ezt ti jobban tudjátok)
Várom válaszotokat ide vagy a poli1993@cirtomail.hu -ra
Köszi a segítséget!
Üdv:Gergő