4umos Creative Commons License 2010.06.26 0 0 3552
egyre álságosabb nekem már ez a big four. van kint egy friss videó a megadeth honlapján, amiben ronnie james dio-ra emlékeznek, sztorizgatnak. na, most a négy zenekar közül kerry king /aki tudjuk melyik zenekart képviseli. :)) / arra nem volt hajlandó, h leüljön lars, scott, és mustaine közé... de sajnos elnézve a videót, a vége felé nekem már lars is annyira erőltetetten mosolyog, mint aki már csak azt várná, h végre leálljon a kamera, és irány el.

na, mindegy. és elnézést, h ennyit foglalkozom a big four résztvevőinek egymással való viszonyával, de akkor nem értem, h minek kellett az egész, ha még huszon "x" év után sem tudtak egymással rendes viszonyt kialakítani? ennek így nem sok értelmét látom. jó, tudom, könnyű elintézni mindig azzal, hogy pénz, de...

ja, és főleg azt nem értem, h a metallica minek ment bele. nekik úgyis megvan a nagyon erős teltházas támogatás rajongói oldalról. legfeljebb a maradék három zenekar az, akiknek így "csomagban" eladva elhiszem, hogy nagy üzlet ez az egész.