BisztosJóMunkásember Creative Commons License 2010.06.25 0 0 37
Elírtam egy számot...kb 2000óta lehetek dagi,vagy inkább 2002-2004óta...de 1996óta nem voltam tornaórán,igaz bringáztam utána még meg néha futogattam,de lúdtalppal nem igazán már...mert az is visszatért kamaszkoromból...hej,fénykoromban gimis koromban kb 75kg is voltam!Főisk. elején talán 82kg...hej ha azt elérhetném fogyás után...vagy a 88at..már az is jó lenne...nem pedig a 108 ami van...levegővétel,járás,könnyebb lenne,meg nem kéne iylen erős vérnyomásgyógyszer...nem recsegnének-ropognánaka csontjaim...lehet tudnék állva és más pózoban is "szaporodási/megtermékenyítési kisérleteket végezni"/prücskizni,nem csak fekve....
EMBEREK, a kövérség civilizációs mai betegség!okolhatóak a műaynag ételek, a cukroskóla stb reklámok...én pl gyerekkori korai kólaivás miatt lettem egy darabig fogzománcfeketedett (szerencsére kinőttem),de a gerincem nem teljes befejeződését (kólában foszforsav meg fantában..kioldják a kalciumot a csontjainkból) nem nőttem ki,sőt a 14éves koromra összeszedett koffeinérzékenységet sem!Az ios máig van.
PÉLDÁM LEGYEN INTŐ ÉS ELRETTENTŐ A FIATAL KOROSZTÁLY SZÁMÁRA,azért írtam ennyit...és ezeket a dolgokat nem magasság vagy genetika miatt szedtem össze...
Előzmény: BisztosJóMunkásember (36)