toloba Creative Commons License 2010.06.25 0 0 1065
Pics To You

-Sajtóbejelentés-

Kedves Barátaink, Támogatók, Érdeklődők!

Szíves figyelmetekbe ajánlom, hogy ismételten levélben tájékoztattam Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert, hogy a kezdeményezés létszáma ma reggel 7.33 perckor elérte a 152.271 főt és egyre növekszik, a tempót látva a hétvégén elérheti a 200.000 főt.

Emlékeztettem Navracsics miniszter urat a csoport céljaira, tájékoztattam a vidéki városok bejelentéséről, hogy az idei tűzijáték elhalasztják, illetve arról a bejelentésről, hogy volna jelentkező, aki ingyen vállalná a budapesti tűzijáték lebonyolítását.

Ismételten leszögeztem, hogy a kezdeményezés pártpolitikától független, nem irányul a kormány, az önkormányzatok vagy a politikusok ellen, csupán arra kéri a döntéshozókat, hogy idén a tűzijátékok lebonyolítására szánt összeget (amely számításaink szerint országosan mintegy 250 millió forint lehet) ebben az évben inkább fordítsák az árvízkárosultak megsegítésére.

Egyben innen is kérjük a pártokat, politikusokat, hogy tartsák magukat távol a kezdeményezéstől, a szimpátiájuk kifejezésén túl ne próbáljanak semmilyen politikai tőkét kovácsolni a támogatók hihetetlen magas számából és a kezdeményezés töretlen népszerűségéből.

Természetesen megértjük a pirotechnikai cégek problémáit is, de hangsúlyozzuk, hogy ez a kezdeményezés elsősorban az árvízkárosultak megsegítésére jött létre.

Végül Navracsics miniszter úr személyében kérjük a kormányt, hogy álljon a Flood Live Aid 2010 Segélykoncert az árvízkárosultakért projekt mellé és támogassa azt. Ugyaninnen kérjük a jelentős forrásokkal rendelkező potenciális szponzorokat, hogy lehetőségeik szerint szintén támogassák és segítsék a Flood Live Aid 2010 Segélykoncert az árvízkárosultakért projekt sikeres elindítását és megvalósítását.

Részletek a projektről:
http://www.facebook.com/group.php?gid=129863960368701

(a sajtóbejelentés tartalma szabadon átvehető, idézhető a forrás megjelölésével)