Premecz ur tisztelettel
A "jelentéktelen" kis beszólásodra , én nem ironikusan , hanem öszintén próbáltam
neked reflektálni, mivel elötte néztem meg pont a Qualitons együttessel készitett
tv riportot és ezt a tanulságot szürtem le / rossz volt a szürés/ Külön élmény volt
Kovács Kati riport is ahol Kanada kollegád néhány mondatánál, erössen kellett fognom a bicskát a zsebembe hogy ki ne nyiljon, de hát fitalság bolondság....
Más
A B3 a legjobb mert a legegyszerübb, bocs de itt arról volt szó hogy árban az a100
nak kéne ha egy normális világban élnénk a legdrágábbnak lenni kiépitetsége miatt.
A belseje/ TG/, b3, c3, a100, ugyan az. Zsenialitás ezen orgonáknak szerintem abban van, hogy a 4x9 drawbar készlettel rendelkeznek mely az elöadónak nagy könnyebbség, játék közbeni állitgatás szempontjából
Más
- Szerintem ebben azért rejlik némi álszentség, mint ahogy a cinikusan, cirádásan oltogató módban is, ahogy írsz sokszor. amugy béke!-
Hogy álszentség , vagy szentség azt hétszentség hogy nem tudom, ahogy érzed...
de sértegess nyugodtan uriember modjára, amugy Béke, mir , stb
Más
Az öregség és a bölcsesség két különbözö fogalom szerintem , aki fiatal korában hülye volt az öreg korára nagy valószinüséggel egy vén hülye lesz , hacsak közben meg nem hal....